Ons verhaal

Samenwerken voor mooi en leefbaar dorp

Platform Zuidwolde is in 2022 opgericht met als doel ons dorp nog fijner en leefbaarder te maken voor iedereen. Wij geloven dat als we ons samen inzetten, Zuidwolde nog mooier kan worden en we een plek kunnen creëren waar iedereen blij is om te wonen en waar we met elkaar in verbinding staan.

Bewoners, ondernemers of organisaties in Zuidwolde met een idee of een behoefte voor ons dorp kunnen bij Platform Zuidwolde terecht, wij bieden ondersteuning, hulp en advies. Samen bespreken we of en hoe we jouw ideeën kunnen realiseren. Door ons samen in te zetten, zorgen we ervoor dat ons dorp nog mooier en leefbaarder wordt.

Voorbeelden van projecten en activiteiten waarbij Platform Zuidwolde betrokken is of was zijn bijvoorbeeld de realisatie van nieuwe ontmoetingsveld, het opnieuw leven inblazen van het Boeskoolfestival, het creëren van een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod op het gebied van sport en hobby’s.

Heb jij een idee voor een nieuwe activiteit of wil je helpen bij een lopend project? Jouw inbreng is zeker welkom! Neem contact met ons op en bespreek met ons of en hoe we jouw idee verder kunnen brengen. Samen maken we een verschil in ons dorp!