Ontwikkeling dorpspunt.nl

Ontwikkeling dorpspunt.nl

Graag willen we jullie informeren over de ontwikkeling van dorpspunt.nl, een digitaal dorpsplein dat bedoeld is als een centrale ontmoetingsplaats voor alle inwoners en gasten van ons dorp. Op dorpspunt.nl vind je een scala aan informatie over lokale verenigingen, activiteiten, scholen, wonen, bedrijven, overheid en toerisme.

Het idee voor dorpspunt.nl ontstond uit de behoefte aan een centrale online locatie waar inwoners alles konden vinden over ons dorp. Met dit doel voor ogen heeft Platform Zuidwolde een team  ingezet die bereid waren om te investeren in de realisatie van dit project.

Op dorpspunt.nl vind je straks praktische informatie over lokale verenigingen, zoals contactgegevens en activiteitenkalenders. Daarnaast worden er ook updates gegeven over lokale evenementen en initiatieven, zodat inwoners altijd op de hoogte zijn van wat er in ons dorp speelt. Bovendien biedt dorpspunt.nl nuttige informatie voor zowel inwoners als bezoekers, zoals tips over wonen, bedrijven, en toeristische attracties in de omgeving.

Hoewel dorpspunt.nl al een waardevolle bron van informatie is, blijven we werken aan verdere verbeteringen en uitbreidingen om het digitale dorpspunt nog waardevoller te maken voor onze gemeenschap. Ons doel is om dorpspunt.nl niet alleen te laten dienen als een informatief platform, maar ook als een online ontmoetingsplaats waar inwoners elkaar kunnen vinden, ideeën kunnen uitwisselen en betrokken kunnen raken bij lokale initiatieven.


Contentschrijvers gezocht!

Het projectteam is op zoek naar dorpsgenoten die het leuk vinden om dorpspunt.nl te voorzien van de juiste inhoud. Dit kan het aanvullen van de praktische informatie zijn maar bijvoorbeeld ook het schrijven van een nieuwsbericht of column. Interesse? Neem contact met ons op via mail(at)platformzuidwolde.nl