Boeskoolfestival 2024 was een feest!

Boeskoolfestival 2024 was een feest!

Het Boeskoolfestival in Zuidwolde was een groot succes! Het festival had veel leuke activiteiten voor iedereen. Het hoogtepunt was het waterspektakel ‘wotterspeul’n’, waarbij 60 deelnemers meededen aan spannende wateruitdagingen. Ook de jongere kinderen vermaakten zich uitstekend met het springkussenfestijn en allerlei creatieve activiteiten zoals schminken en een stoepkrijtwedstrijd. Het was een dag vol plezier voor alle leeftijden.

Toen de avond naderde, kwamen de bezoekers samen rondom het sfeervolle Boterdiep om te genieten van live muziek. De muzikale optredens van lokale artiesten zorgden voor een gezellige sfeer en maakten de dag perfect af. Met honderden bezoekers die genoten van de muziek en de omgeving, was de avond een mooie afsluiting van een geslaagde dag.

We willen graag een speciale dank uitspreken aan alle vrijwilligers en sponsoren. Hun inzet en steun waren cruciaal voor het succes van het Boeskoolfestival. Dankzij hun harde werk en betrokkenheid konden we dit geweldige evenement organiseren en de gemeenschap van Zuidwolde een onvergetelijke dag bezorgen. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan!